• Apie
  • Patarimai
  • Produktai
    • 30 dienų brandinimo
    • 60 dienų brandinimo
    • Marmurinė jautiena
  • Receptai
  • Restoranams
  • Mūsų mėsą galite rasti
lt ▼
  • en

Receptai

Geriausių restoranų selekcijai prilygstantiems patiekalams pasigaminti kartais nereikia nė 30 minučių. Jūsų dėmesiui – gardūs receptai, padėsiantys virtuvėje sukurti mažą stebuklą.

Filtruoti pagal
  • Visi
  • Nugarinė
  • Jautiena troškinimui
  • Antrekotas
  • Jautienos didkepsnis „Topside"
  • Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
  • Jautienos sprandinė
  • Kepsnys „Minutė"
  • Jautienos kumpio didkepsnis
  • Smulkinta jautiena
  • Jautienos išpjova
  • Nugarinė su kaulu „Tomahawk“
  • Maltiniai mėsainiams
Rūšiuoti pagal
  • Visi
  • Gaminimo laikas nuo mažiausio
  • Gaminimo laikas nuo didžiausio

„Risotto“ su špinatais ir brandinta jautiena

Antrekotas

30 min
Skaityti

„Philly cheesesteak“ sumuštinis

Nugarinė

10-15 min
Skaityti

Antrekotas su keptų burokėlių ir fetos salotomis

Antrekotas

10-15 min
Skaityti

Jautienos ir bulvyčIų suktinukai

Kepsnys
„Minutė"

30 min
Skaityti

Jautienos ir kopūstų stir fry

Jautienos
kumpio didkepsnis

30 min
Skaityti

Marmurinis nugarinės steikas su kiaušiniu, smidrais ir pomidorais

Nugarinė

30 min
Skaityti

Pietų dėžutė | Azijietiškos makaronų salotos su jautiena ir riešutų sviesto padažu

Nugarinė

30 min
Skaityti

Šrilankietiškas Dilano mamos troškinys

Jautiena
troškinimui

90 min
Skaityti

Vieno puodo jautienos ir grikių troškinys

Jautienos
sprandinė

120 min
Skaityti
  • « Pirmas
  • «
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • ...
  • 10
  • 20
  • ...
  • »
  • Paskutinis »
feel the beef emailinfo@feelthebeef.lt Logo
Visos teisės saugomos. Feel the beef.