• Apie
  • Patarimai
  • Produktai
    • 30 dienų brandinimo
    • 60 dienų brandinimo
    • Marmurinė jautiena
  • Receptai
  • Restoranams
  • Mūsų mėsą galite rasti
lt ▼
  • en

Receptai

Geriausių restoranų selekcijai prilygstantiems patiekalams pasigaminti kartais nereikia nė 30 minučių. Jūsų dėmesiui – gardūs receptai, padėsiantys virtuvėje sukurti mažą stebuklą.

Filtruoti pagal
  • Visi
  • Nugarinė
  • Jautiena troškinimui
  • Antrekotas
  • Jautienos didkepsnis „Topside"
  • Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
  • Jautienos sprandinė
  • Kepsnys „Minutė"
  • Jautienos kumpio didkepsnis
  • Smulkinta jautiena
  • Jautienos išpjova
  • Nugarinė su kaulu „Tomahawk“
  • Maltiniai mėsainiams
Rūšiuoti pagal
  • Visi
  • Gaminimo laikas nuo mažiausio
  • Gaminimo laikas nuo didžiausio

T-bone kepsnys su žaliųjų pipirų padažu ir lipniomis bulvytėmis

Jautienos nugarinė
su kaulu T Bone

35 min
Skaityti

Jautienos kukuliai su troškintomis daržovėmis

Smulkinta
jautiena

35 min
Skaityti

Čanachai su jautiena

Jautiena
troškinimui

90 min
Skaityti

Jautienos terinas su ančių kepenėlėmis

Smulkinta
jautiena

240 min
Skaityti

Jautienos sprandinės troškinys su raudonuoju vynu

Jautienos
sprandinė

240 min
Skaityti

Bao bandelės su jautiena

Jautienos
sprandinė

40 min
Skaityti

Perlotas su brandinta jautiena

Antrekotas

25 min
Skaityti

Marokietiškas avinžirnių troškinys su jautiena

Smulkinta
jautiena

30 min
Skaityti

Jautienos nugarinė su šviežių miško grybų padažu

Nugarinė

20 min
Skaityti
  • « Pirmas
  • «
  • ...
  • 10
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • ...
  • »
  • Paskutinis »
feel the beef emailinfo@feelthebeef.lt Logo
Visos teisės saugomos. Feel the beef.