T-bone kepsnys su žaliųjų pipirų padažu ir lipniomis bulvytėmis

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 35 min
Porcijos 5 porcijos
Ingredientai

Padažas:

  • 1 a. š. žaliųjų pipirų
  • 70–90 ml brendžio
  • 2 v. š. Vorčesterio padažo
  • 2. v. š. Sojų padažo
  • 200 ml grietinėlės

Lipniosios bulvytės:

  • Bulvės
  • Česnakas
  • Druska ir pipirai
  • Kmynai
  • Majonezas
Gaminimo eiga
  1. Į sausą keptuvę beriame pasmulkintus pipirus. Keptuvei įkaitus, pilame ~70–90ml brendžio, leidžiame nugaruoti alkoholiui, pilame 2 v. š. Vorčesterio padažo, 2 v. š. sojų padažo ir 200 ml grietinėlės. Kaitiname ant mažos kaitros iki norimos konsistencijos.
  2. Kambario temperatūros mėsą dedame ant grotelių ir kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol vidinė temperatūra tampa 54 ℃.

Lipnios bulvyčių skiltelės:

    Bulves supjaustome skiltelėmis. Apverdame 5–7 min., nupilame vandenį, pagardiname trintu česnaku, kmynais, druska, pipirais ir majonezu. Išmaišome, dedame į kepimo skardą ir kepame 30 min.
Grįžti