• Apie
  • Patarimai
  • Produktai
    • 30 dienų brandinimo
    • 60 dienų brandinimo
    • Marmurinė jautiena
  • Receptai
  • Restoranams
  • Mūsų mėsą galite rasti
lt ▼
  • en

Receptai

Geriausių restoranų selekcijai prilygstantiems patiekalams pasigaminti kartais nereikia nė 30 minučių. Jūsų dėmesiui – gardūs receptai, padėsiantys virtuvėje sukurti mažą stebuklą.

Filtruoti pagal
  • Visi
  • Nugarinė
  • Jautiena troškinimui
  • Antrekotas
  • Jautienos didkepsnis „Topside"
  • Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
  • Jautienos sprandinė
  • Kepsnys „Minutė"
  • Jautienos kumpio didkepsnis
  • Smulkinta jautiena
  • Jautienos išpjova
  • Nugarinė su kaulu „Tomahawk“
  • Maltiniai mėsainiams
Gaminimo laikas nuo mažiausioGaminimo laikas nuo mažiausio
  • Visi
  • Gaminimo laikas nuo mažiausio
  • Gaminimo laikas nuo didžiausio

Jautienos troškinys su chorizo dešra

Nugarinė

Skaityti

Viduržemio jūros dubenėliai su brandinta jautiena

Antrekotas

Skaityti

Brandintos jautienos sprandinė su polenta ir vyšnių padažu

Jautienos
sprandinė

1 val 20 min
Skaityti

Tirpstantis burnoje jautienos troškinys

Jautiena
troškinimui

1,5 val
Skaityti

Ukrainietiškas jautienos troškinys su bulvėmis

Jautiena
troškinimui

1,5 val
Skaityti

Didkepsnis „Topside“ su kavos plutele

Jautienos didkepsnis
„Topside"

10 min
Skaityti

Brandintos jautienos tartaras

Jautienos
kumpio didkepsnis

10 min
Skaityti

Sumuštinis su jautienos kepsniu, sūriais ir karamelizuotais svogūnais

Kepsnys
„Minutė"

10 min
Skaityti

Sumuštinis su jautienos kepsniu, česnakine duona ir salotomis

Kepsnys
„Minutė"

10 min
Skaityti
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10
  • 20
  • ...
  • »
  • Paskutinis »
feel the beef emailinfo@feelthebeef.lt Logo
Visos teisės saugomos. Feel the beef.