Perlotas su brandinta jautiena

Antrekotas Antrekotas
Laikas 25 min
Porcijos 5 porcijos
Ingredientai
  • 500 g perlinių kruopų
  • 400 g morkų
  • 200 g svogūnų
  • 50 g česnakų
  • 500 g brokolių
  • 500 g moliūgų
  • 400 g „Feel the Beef“ jautienos antrekoto
  • 200 g kietojo sūrio
  • 300 g grietinėlės
  • Druska ir pipirai
  • Vištienos sultinys
Gaminimo eiga
  1. Visas daržoves ir jautieną supjaustome kubeliais, išverdame perlines kruopas.
  2. Atskirai pakepiname daržoves bei jautieną.
  3. Išvirtas kruopas sumaišome su daržovėmis, supilame grietinėlę bei sultinį.
  4. Pagardiname druska, pipirais bei tarkuotu kietuoju sūriu.
  5. Iškepusią jautieną patiekiame su perlotu.
Grįžti