Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis

Jautienos kumpio didkepsnis Jautienos kumpio didkepsnis
Laikas 15 min
Porcijos 4 porcijos
Ingredientai
  • 4 vnt. „Feel the Beef“ jautienos didkepsnių
  • Pusės sviestinio moliūgo
  • 8-10 vnt. šviežių bulvių
  • 1 vnt. svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • Sviesto
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų
  • Rozmarino
Gaminimo eiga
  1. Supjaustome moliūgą ir dedame ant įkaitusio grilio. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, beriame smulkintą česnaką ir rozmarino šakelę.
  2. Kol moliūgas kepa, keptuvėje įkaitiname sviestą ir alyvuogių aliejų. Į jį beriame riekelėmis pjaustytas šviežias bulvytes ir smulkintą svogūną. Pagardiname druska ir pipirais.
  3. Jautienos kepsnius po 2 minutes kepame iš vienos ir kitos pusės.
  4. Iškepus suvyniojame į foliją ir paliekame pailsėti 5-10 minučių.
  5. Patiekiame apšlaksčius alyvuogių aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais.
Grįžti