• Apie
  • Patarimai
  • Produktai
    • 30 dienų brandinimo
    • 60 dienų brandinimo
    • Marmurinė jautiena
  • Receptai
  • Restoranams
  • Mūsų mėsą galite rasti
lt ▼
  • en

Receptai

Geriausių restoranų selekcijai prilygstantiems patiekalams pasigaminti kartais nereikia nė 30 minučių. Jūsų dėmesiui – gardūs receptai, padėsiantys virtuvėje sukurti mažą stebuklą.

Kepsnys „Minutė"
  • Visi
  • Nugarinė
  • Jautiena troškinimui
  • Antrekotas
  • Jautienos didkepsnis „Topside"
  • Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
  • Jautienos sprandinė
  • Kepsnys „Minutė"
  • Jautienos kumpio didkepsnis
  • Smulkinta jautiena
  • Jautienos išpjova
  • Nugarinė su kaulu „Tomahawk“
  • Maltiniai mėsainiams
Gaminimo laikas nuo mažiausioGaminimo laikas nuo mažiausio
  • Visi
  • Gaminimo laikas nuo mažiausio
  • Gaminimo laikas nuo didžiausio

Sumuštinis su jautienos kepsniu, sūriais ir karamelizuotais svogūnais

Kepsnys
„Minutė"

10 min
Skaityti

Sumuštinis su jautienos kepsniu, česnakine duona ir salotomis

Kepsnys
„Minutė"

10 min
Skaityti

Velykinis steikas su kiaušiniais

Kepsnys
„Minutė"

15 min
Skaityti

Jautienos kepsnys su sepijų spagečiais ir daržovėmis

Kepsnys
„Minutė"

15 min
Skaityti

Jautienos ir šoninės kąsneliai su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

Kepsnys
„Minutė"

20 min
Skaityti

Tortilijų suktinukai su jautiena

Kepsnys
„Minutė"

20 min
Skaityti

Jautiena su paprika kiniškai

Kepsnys
„Minutė"

20 min
Skaityti

Marokietiška jautiena su humusu ir keptais moliūgais

Kepsnys
„Minutė"

25 min
Skaityti

Jautiena ir bulvytės česnakiniame svieste

Kepsnys
„Minutė"

30 min
Skaityti
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
feel the beef emailinfo@feelthebeef.lt Logo
Visos teisės saugomos. Feel the beef.