Brandintos jautienos kepsnys su sepijų spaghetti ir daržovėmis

Kepsnys „Minutė" Kepsnys „Minutė"
Laikas 15 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • Brandintas jautienos kepsnys „Minutė“
  • Alyvuogių aliejus 30 g.
  • Druska, pipirai – pagal skonį
  • Rozmarinas švž. – pagal skonį
  • Česnakas 30 g
  • Sviestas 50 g
  • Cukinijos grill – 100 g
  • Šparagai – 100 g
  • Geltonos marinuotos paprikytės – 20 g
  • Raudonos marinuotos paprikytės – 20 g
  • Pasta Spaghetti – 1 pakuotė
Gaminimo eiga

Mėsa palaikoma 30 min.kambario temperatūroje, nusausinama, tepama aliejumi, nuberiama druska ir pipirais. Keptuvė su aliejum gerai įkaitinama, ir joje apkepama mėsa iš visų pusių. Į keptuvę dadedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220 C 2-3 min.). Mėsai, prieš ją patiekiant, leidžiame 5 min. “pailsėti”.

Garnyras:
Ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, rozmariną, grilintas cukinijas, šparagus, marinuotas paprikytes, apvirtą pastą (pastą išverdame pasūdytame vandenyje pagal gamintojo rekomendacijas). Skaniname druska ir pipirais.

Grįžti