Jautienos ir šoninės kąsneliai su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

Kepsnys „Minutė" Kepsnys „Minutė"
Laikas 20 min
Porcijos 20 kąsnelių
Ingredientai
  • 2 „Feel the Beef“ jautienos kepsniai „Minutė“
  • 150 g. rūkytos plonai pjaustytos šoninės
  • 100 g. mėlynojo pelėsinio sūrio
  • 100 g. graikiško jogurto
  • 50 g majonezo
  • 1 česnako skiltelė
  • 1 a.š. vorčesterio padažo
  • Druska, pipirai
  • Petražolių | Patiekimui
Gaminimo eiga
  1. Jautieną supjaustykite stambiais kubeliais.
  2. Kiekvieną jautienos gabalėlį apsukite šoninės juostele ir sutvirtinkite mediniais pagaliukais.
  3. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
  4. Indelyje sumaišykite visus padažo ingredientus: mėlynąjį pelėsinį sūrį, graikišką jogurtą, majonezą, trintą česnaką, vorčesterio padažą, druską ir pipirus.
  5. Iškepusius jautienos kąsnelius patiekite su paruoštu padažu, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Grįžti