Jautienos ir šoninės kąsneliai su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

Kepsnys „Minutė" Kepsnys „Minutė"
Laikas 20 min
Porcijos 20 kąsnelių
Ingredientai
  • 2 „Feel the Beef“ jautienos kepsniai „Minutė“
  • 150 g rūkytos plonai pjaustytos šoninės
  • 100 g mėlynojo pelėsinio sūrio
  • 100 g graikiško jogurto
  • 50 g majonezo
  • 1 česnako skiltelė
  • 1 a. š. Vorčesterio padažo
  • Druska, pipirai
  • Petražolės | Patiekimui
Gaminimo eiga
  1. Jautieną supjaustome stambiais kubeliais.
  2. Kiekvieną jautienos gabalėlį apsukam šoninės juostele ir sutvirtiname mediniais pagaliukais.
  3. Kepame 200°C orkaitėje 15 minučių.
  4. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus: mėlynąjį pelėsinį sūrį, graikišką jogurtą, majonezą, trintą česnaką, Vorčesterio padažą, druską ir pipirus.
  5. Iškepusius jautienos kąsnelius patiekiame su paruoštu padažu, pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Grįžti