• Apie
  • Patarimai
  • Produktai
    • 30 dienų brandinimo
    • 60 dienų brandinimo
    • Marmurinė jautiena
  • Receptai
  • Restoranams
  • Mūsų mėsą galite rasti
lt ▼
  • en

Receptai

Geriausių restoranų selekcijai prilygstantiems patiekalams pasigaminti kartais nereikia nė 30 minučių. Jūsų dėmesiui – gardūs receptai, padėsiantys virtuvėje sukurti mažą stebuklą.

Filtruoti pagal
  • Visi
  • Nugarinė
  • Jautiena troškinimui
  • Antrekotas
  • Jautienos didkepsnis „Topside"
  • Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
  • Jautienos sprandinė
  • Kepsnys „Minutė"
  • Jautienos kumpio didkepsnis
  • Smulkinta jautiena
  • Jautienos išpjova
  • Nugarinė su kaulu „Tomahawk“
  • Maltiniai mėsainiams
Rūšiuoti pagal
  • Visi
  • Gaminimo laikas nuo mažiausio
  • Gaminimo laikas nuo didžiausio

Kalėdinės brusketos su steiku, bri sūriu ir spanguolėmis

Nugarinė

30 min
Skaityti

Jautienos nugarinė su “au Poivre” padažu

Nugarinė

20 min
Skaityti

Antrekotas su “Cafe de Paris” sviestu

Antrekotas

30 min
Skaityti

Jautienos bolognese

Smulkinta
jautiena

2 val
Skaityti

Jautienos didkepsniai su keptomis daržovėmis

Jautienos
kumpio didkepsnis

15 min
Skaityti

Itališki virtinukai su juodojo česnako padažu

Jautienos
kumpio didkepsnis

30 min
Skaityti

Rudeniška moliūgų sriuba su jautienos troškiniu

Nugarinė

30 min
Skaityti

Cukinijų lazanija su jautienos ragu

Smulkinta
jautiena

60 min
Skaityti

Kaprio salotos su jautienos juostelėmis ir pesto

Jautienos
kumpio didkepsnis

20 min
Skaityti
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 10
  • 20
  • ...
  • »
  • Paskutinis »
feel the beef emailinfo@feelthebeef.lt Logo
Visos teisės saugomos. Feel the beef.