1 pakuotės „Feel the Beef“ jautienos kepsnio „Minutė“
600 g šaldytų bulvyčių
2 skiltelių česnako
2 v. š. smulkinto šviežio rozmarino
1 v. š. šviežio čiobrelio lapelių
2 v. š. alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
Barbekiu padažo | Patiekimui
Medinių pagaliukų | Suktinukams sutvirtint
Gaminimo eiga
Iškepame bulvytes orkaitėje pagal nurodymus ant pakuotės.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame po keletą minučių iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės leidžiame jai pastovėti 5-10 min. Tuomet supjaustome juostelėmis.
Iškepusias bulvytes beriame į dubenį. Dedame smulkintą česnaką, rozmarino, čiobrelio lapelius, druskos, pipirų bei pilame alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišome.
Imame keletą bulvyčių, apvyniojame jautienos juostele ir persmeigiame dantų krapštuku. Patiekiame su barbekiu padažu.