Tirpstantis burnoje jautienos troškinys

Jautiena troškinimui Jautiena troškinimui
Laikas 1,5 val
Porcijos 4 porcijos
Ingredientai
  • 400 g. Feel the beef jautienos troškinimui
  • 2 vnt. raudonųjų svogūnų
  • 6 vnt. nedidelių pomidorų
  • 200 ml konservuotų pomidorų
  • Skiltelės česnako
  • 100 ml raudonojo vyno
  • Ančiuvių
  • Rozmarino
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų
Gaminimo eiga
  1. Įkaitiname puodą, pilame alyvuogių aliejaus. Beriame jautienos gabalėlius ir palaukiame, kol apkeps. Susmulkiname svogūną ir ketvirčiais supjaustome pomidorus. Kitoje keptuvėje taip pat įkaitiname šlakelį aliejaus, dedame skiltelę česnako ir kelis ančiuvius. Viską gerai apkepiname ir išmaišome, beriame pjaustytus pomidorus. Kiek vėliau supilame konservuotus pomidorus be odelės, patroškiname.
  2. Į apkepusią mėsą pilame raudonojo vyno ir beriame svogūnus. Džiovintus baravykus pasiruošiame iš anksto – užpilame sultiniu ir leidžiame išbrinkti. Išbrinkusius grybus dedame į mėsos troškinį, pilame pomidorus, įmetame rozmarino šakelę ir išmaišome. Pridengiame dangčiu ir leidžiame troškintis ant vidutinės kaitros 45 minutes.
Grįžti