Tailandietiška jautiena su bazilikais (Pad Gra Prow)

Kepsnys „Minutė" Kepsnys „Minutė"
Laikas 30 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 1 pakuotė „Feel the Beef“ jautienos kepsnių „Minutė“ (apie 300 g)
  • 1 v. š. sezamų aliejaus
  • 1 v. š. krakmolo
  • 1 svogūnas
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 cm imbiero šaknies
  • 1/2 raudonosios paprikos
  • Sauja šviežio baziliko
  • Šviežia kalendra | Patiekimui
  • Žalioji citrina | Patiekimui
  • 150 g ryžių

 

Padažui reikės:

  • 3 v. š. sojų padažo
  • 1 v. š. rudojo cukraus
  • 1 v. š. žuvies padažo
  • 1 v. š. austrių padažo
Gaminimo eiga
  1. Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis. Jas sumaišome su aliejumi ir krakmolu.
  2. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos juosteles ir kepame ant didelės kaitros apie 5 minutes. Labai svarbu jautienos neperkepti.
  4. Į keptuvę įtarkuojame česnaką, imbierą, sudedame juostelėmis pjaustytą papriką ir kaitiname maišydami apie minutę.
  5. Į keptuvę dedame bazilikus ir pilame padažą. Kaitiname maišydami apie minutę.
  6. Patiekiame su virtais ryžiais, žaliosios citrinos ketvirčiais ir šviežia kalendra.
Grįžti