Tailandietiška jautiena su bazilikais (Pad Gra Prow)
Ingredientai
- 1 pakuotė „Feel the Beef“ jautienos kepsnių „Minutė“ (apie 300 g)
- 1 v. š. sezamų aliejaus
- 1 v. š. krakmolo
- 1 svogūnas
- 2 skiltelės česnako
- 2 cm imbiero šaknies
- 1/2 raudonosios paprikos
- Sauja šviežio baziliko
- Šviežia kalendra | Patiekimui
- Žalioji citrina | Patiekimui
- 150 g ryžių
Padažui reikės:
- 3 v. š. sojų padažo
- 1 v. š. rudojo cukraus
- 1 v. š. žuvies padažo
- 1 v. š. austrių padažo
Gaminimo eiga
- Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis. Jas sumaišome su aliejumi ir krakmolu.
- Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos juosteles ir kepame ant didelės kaitros apie 5 minutes. Labai svarbu jautienos neperkepti.
- Į keptuvę įtarkuojame česnaką, imbierą, sudedame juostelėmis pjaustytą papriką ir kaitiname maišydami apie minutę.
- Į keptuvę dedame bazilikus ir pilame padažą. Kaitiname maišydami apie minutę.
- Patiekiame su virtais ryžiais, žaliosios citrinos ketvirčiais ir šviežia kalendra.
Grįžti