T-Bone kepsnys su makaronų salotomis

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 30 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 2 brandintos jautienos „Feel the Beef“ T-bone kepsnių
  • 300 g virtų makaronų (fusilli)
  • 150 g vyšninių pomidorų
  • 50 g smulkintos keptos paprikos
  • 75 g alyvuogių be kauliukų
  • 50 g gražgarsčių
  • 3 česnako skiltelių
  • 80 ml bazilikų pesto
  • 2 v. š. majonezo
  • 80 ml alyvuogių aliejaus
  • 60 ml balzaminio acto
  • 1 v. š. smulkintų rozmarinų
  • Šlakelio sojų padažo
  • Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
  1. Kepsnius sudedame į didelį indą.
  2. Sumaišome aliejų, actą, šlakelį sojų padažo, smulkintas česnako skilteles ir rozmarinus. Pagardiname druska ir pipirais ir supilame ant kepsnių, kad apsemtų. Atidedame į šoną 10 min., kad įsigertų skoniai.
  3. Makaronus sudedame į didelį dubenį ir sumaišome su pesto ir majonezu, sudedame pjaustytus pomidorus, papriką, alyvuoges ir gražgarstes. Pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome, kad visi skoniai susijungtų.
  4. Kepsninę įkaitiname iki 220 °C ir kepame kepsnius tiesioginėje kaitroje po 2–3 min. iš kiekvienos pusės (arba kol vidinė temperatūra pasieks 53 laipsnius). Išėmę leidžiame mėsai 5 min. pailsėti.
Grįžti