Sumuštinis su jautienos steiko juostelėmis

Antrekotas Antrekotas
Laikas 20 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 200 g „Feel the Beef“ jautienos antrekoto
  • 3 mėsainių bandelių
  • 200 g džiovintų spanguolių
  • 150 ml raudonojo vyno
  • 50 ml balzaminio acto
  • 50 g rudojo cukraus
  • žiupsnelio druskos ir pipirų
  • 200 g baltojo pelėsinio sūrio
  • 100 g kreminio sūrio
Gaminimo eiga
  1. Į puodą sudedame spanguoles, supilame raudonąjį vyną, balzaminį actą, suberiame cukrų ir paverdame, kol skystis beveik visai išgaruos.
  2. Jautienos kepsnius apkepame kepsninėje, pagardindami prieskoniais. Bandeles pašildome ant grotelių ir aptepame kreminiu sūriu.
  3. Į bandelių vidų pirmiausiai dedame jautienos juostelių, tuomet pelėsinio sūrio riekelių ir grąžiname į kepsninę pašildyti, kol sūris išsilydys.
  4. Pabaigoje sudedame fermentuotas spanguoles.
Grįžti