Steikas, bulvės ir kiaušiniai

Jautienos sprandinė Jautienos sprandinė
Laikas 30 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 2 vidutinio dydžio bulvės
  • Sviestas kepimui
  • 1 svogūnas
  • 100 g rudųjų pievagrybių
  • 100 g vyšninių pomidorų
  • 2 skiltelės česnako
  • Druska, pipirai
  • 3–4 kiaušiniai
  • 1 „Feel the Beef“ jautienos sprandinės kepsnys
  • Šviežios petražolės
Gaminimo eiga
  1. Bulves supjaustome kubeliais ir išverdame.
  2. Keptuvėje išlydome sviestą, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, virtas bulves ir ketvirtadaliais pjaustytus pievagrybius, kepiname maišydami kelias minutes.
  3. Į keptuvę beriame perpus perpjautus vyšninius pomidorus, įtarkuojame česnaką ir kepiname viską dar porą minučių. Pabarstome daržoves druska ir pipirais.
  4. Mentele tarp daržovių padarome vietos kiaušiniams, juos įmušame.
  5. Ant viršaus dedame plonomis juostelėmis pjaustytą jautieną.
  6. Viską pabarstome druska ir pipirais.
  7. Perkeliame keptuvę į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 10 minučių.
  8. Patiekdami pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Grįžti