Kesadilijos su jautiena

Jautienos sprandinė Jautienos sprandinė
Laikas 30 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 1 „Feel the Beef“ sprandinės kepsnys
  • 1 v. Å¡. alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai
  • 1/2 a. Å¡. maltos rÅ«kytos paprikos
  • 1/2 a. Å¡. česnakų miltelių
  • 1/2 a. Å¡. malto kumino
  • 1/2 a. Å¡. džiovinto raudonėlio
  • 2 skiltelės česnako
  • 100 g konservuotų kukurÅ«zų
  • Konservuoti jalapenai
  • 2 v. Å¡. pomidorų padažo
  • 4 tortilijos
  • 150 g čederio
  • 1 avokadas
  • 1 žalioji citrina
  • Å viežia kalendra
Gaminimo eiga
  1. Jautieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sumaišome su aliejumi ir prieskoniais.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame jautienos kubelius ir iškepame.
  3. Į keptuvę įtarkuojame česnaką, suberiame kukurūzus, kubeliais smulkintus jalapenus ir pomidorų padažą. Viską išmaišome.
  4. Čederio sūrį sutarkuojame.
  5. Ant kiekvienos tortilijos vienos pusės dedame po šiek tiek sūrio, kelis šaukštus įdaro ir dar sūrio. Uždengiame kita tortilijos puse.
  6. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ir ant vidutinės ugnies kepame tortilijas po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
  7. Iškepusias tortilijas su įdaru pjauname perpus.
  8. Patiekiame pabarstę avokado kubeliais ir šviežia kalendra bei apšlakstę žaliosios citrinos sultimis.

Šalia puikiai tiks mėgstamas padažas: gvakamolė, česnakinis jogurto padažas arba salsos padažas.

Grįžti