Pusryčių buritai su omletu, avokadu ir steiko juostelėmis

Jautienos kumpio didkepsnis Jautienos kumpio didkepsnis
Laikas 20 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
Gaminimo eiga
  1. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais, bei leidžiame jai pastovėti 5-10 min. Tuomet supjaustome kepsnį plonomis juostelėmis.
  2. Išplakame kiaušinius ir kitoje įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, supilame plakinį ir kepame ant nedidelės kaitros nuolat maišydami. Iškepusius kiaušinius pabarstome druska ir pipirais.
  3. Supjaustome pomidorą, avokadą ir raudonąjį svogūną.
  4. Į tortilijas dėliojame steiko juosteles, omletą, pomidorus, avokadą ir raudonąjį svogūną bei susukame buritus.
Grįžti