„Philly cheesesteak“ sumuštinis

Nugarinė Nugarinė
Laikas 10-15 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 500 g brandintos jautienos nugarinės „FEEL THE BEEF“
  • 1 kepalą itališkos duonos
  • 1 saldžiąją raudonąją papriką
  • 1 saldžiąją žaliąją papriką
  • 2 svogūnus
  • 200 g čederio sūrio
  • Gabalėlį sviesto
  • Šlakelį sojų padažo
  • Šlakelį alyvuogių aliejaus
  • Žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų
  • Žiupsnelį malto kumino
Gaminimo eiga
  1. Mėsą išimkite iš pakuotės ir palaikykite kambario temperatūroje 20-30 minučių. Tuomet iš abiejų pusių aptepkite aliejumi ir kepkite iki 220°C įkaitintoje kepsninėje ant ketaus grotelių, po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
  2. Išėmę jautieną, leiskite jai pailsėti apie 5-10 minutes. Tuo tarpu įkaitintoje kepsninėje, ant ketaus plokštumos ištirpdykite sviestą, suberkite pjaustytas daržoves, užberkite druskos, pipirų, kumino ir įpilkite šlakelį sojų padažo. Viską maišydami lengvai apkepkite.
  3. Kol daržovės kepa, juostelėmis susipjaustykite jautieną. Dėkite ją ant daržovių ir sumaišykite. Itališkos duonos kepalą perpjaukite išilgai, ant ketaus plokštumos išlydykite sviestą ir apkepkite.
  4. Ant apatinės duonos dalies sudėkite daržoves ir jautieną, ant viršaus uždėkite gausiai čederio sūrio ir įdėkite sumuštinį į kepsninę, kad išsilydytų sūris. Ant sumuštinio uždėkite viršutinę duonos dalį ir lengvai paspauskite.
Grįžti