Marmurinis T-Bone kepsnys

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 300 g „Feel the Beef“ marmurinio T-Bone kepsnio
  • druskos
  • grūstų pipirų
  • 150 g kukurūzų burbuolių
  • 50 g sviesto
  • 150 g šalotinių svogūnų
  • 15 g žaliojo sviesto
  • česnakinio padažo
  • žalumynų
Gaminimo eiga
  1. Sausoje įkaitintoje keptuvėje kepame jautieną po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pasūdome. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
  2. Ruošiame karštą garnyrą: į skardelę sudedame sviestu apteptas kukurūzų burbuoles ir stambiai pjaustytus šalotinius svogūnus. Pagardiname druska ir pipirais. Kepame 10 min. iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
  3. Papuošiame žaliuoju sviestu. Šalia patiekiame indelį su padažu.
Grįžti