Marmurinis antrekotas su vytintos šoninės garnyru

Antrekotas Antrekotas
Laikas 25 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 250 g „Feel the Beef“ marmurinės jautienos antrekoto
  • druskos
  • grūstų pipirų
  • 100 g vytintos šoninės Pancetta
  • 150 g apvirtų bulvių su žalumynais
  • 50 g vyšninių pomidoriukų
  • 50 g salotų mišinio
  • 20 g svogūnų laiškų
  • 20 g šalotinių svogūnų
  • 30 g kaparėlių
  • 40 ml alyvuogių aliejaus
  • 15 g sviesto su žalumynais
  • Garstyčių padažo
  • Žalumynų
Gaminimo eiga
  1. Sausoje įkaitintoje keptuvėje kepame jautieną po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pasūdome. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
  2. Ruošiame karštą garnyrą: į skardą sudedame apvirtas bulves, apsuktas vytinta šonine. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10 min.
  3. Ruošiame salotas: sumaišome pomidoriukus, kaparėlius, salotų lapus, pjaustytus svogūnų laiškus ir svogūną. Pagardiname alyvuogių aliejumi.
  4. Papuošiame sviestu su žalumynais.
Grįžti