Karališkas T-Bone steikas

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 1 porcija
Ingredientai
  • 1 „Feel the Beef“ T-Bone kepsnys
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai
  • 1 v. š. sviesto
  • 4 skiltelės česnako
  • Kelios šakelės šviežio rozmarino
  • Saujelė šviežio čiobrelio

Šalia puikai tiks bulvytės, keptos daržovės ar lengvos salotos.

Gaminimo eiga
  1. Kambario temperatūros mėsą apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir pipirais.
  2. Labai gerai įkaitiname keptuvę.
  3. Dedame mėsą kepti ir kepame vartydami lygiai kas minutę, 5 minutes.
  4. Į keptuvę prie steiko dedame sviestą, peiliu sutraiškytas česnako skilteles, šviežias žoleles. Kepame mėsą dar 3 minutes, kas minutę apversdami ir kartas nuo karto apšlakstydami aromatingu sviestu.
  5. Iškepusiai mėsai leidžiame 5 minutes pastovėti kambario temperatūroje.
Grįžti