Karališkas T-Bone steikas

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 1 porcija
Ingredientai
  • 1 Feel the Beef T-Bone kepsnys
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai
  • 1 v.š. sviesto
  • 4 skiltelės česnako
  • Kelios šakelės šviežio rozmarino
  • Saujelė šviežio čiobrelio

Šalia puikai tiks bulvytės, keptos daržovės ar lengvos salotos.

Gaminimo eiga
  1. Kambario temperatūros mėsą apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais.
  2. Labai gerai įkaitinkite keptuvę.
  3. Dėkite mėsą kepti ir kepkite vartydami lygiai kas minutę, viso 5 minutes.
  4. Į keptuvę prie steiko dėkite sviestą, peiliu sutraiškytas česnako skilteles, šviežias žoleles. Kepkite mėsą dar 3 minutes, kas minutę apversdami ir kartas nuo karto apšlakstydami aromatingu sviestu.
  5. Iškepusiai mėsai leiskite 5 minutes pastovėti kambario temperatūroje.
Grįžti