Jautienos T-Bone su keptais portobello grybais

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 5 porcijos
Ingredientai
  • 3 „Feel the Beef“ jautienos T-bone kepsniai
  • 5 portobello grybai
  • 200 g svogÅ«nų
  • 50 g česnakų
  • 200 g Å¡oninės
  • 100 g sviesto
  • 200 ml grietinėlės
  • 100 g kietojo sÅ«rio
  • 2 v. Å¡. majonezo
  • 1 poras
  • Aliejus
  • Druska ir pipirai
Gaminimo eiga
  1. Kiekvieną T-Bone kepsnio pusę kepame po 3 min. 180–200°C, ant viršaus uždedame po gabaliuką sviesto ir paliekame pailsėti.
  2. Susmulkiname ir aliejuje pakepiname svogūną bei česnaką, dedame kubeliais pjaustytą šoninę, viską gardiname druska ir pipirais. Vėliau pilame grietinėlę.
  3. Grilyje apkepiname nepjaustytus portobello grybus. Ant grybų pilame padažą, užtarkuojame sūrio ir kepame dar 5 min.
Grįžti