Jautienos nugarinės kepsnys su Guanciale garnyru

Nugarinė Nugarinė
Laikas 25 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 30 ml alyvuogių aliejaus
  • 80 g sviesto
  • 250 g „Feel the Beef“ brandintos jautienos nugarinės
  • druskos
  • grūstų pipirų
  • 5 g šviežio česnako
  • šviežio rozmarino
  • 50 g vytintos kiaulienos pažandės Guanciale
  • 100 g virtų brokolių
  • 100 g pievagrybių
  • 100 g kriaušių
  • Kario ir mangų padažo
  • Žalumynų
Gaminimo eiga
  1. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, 40 g sviesto ir dedame kepti jautieną. Kepame po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pagardiname druska ir pipirais. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
  2. Karštam garnyrui keptuvėje įkaitiname kiaulienos pažandės griežinėlius, sudedame brokolius, pievagrybius ir pjaustytas kriaušes. Papildomai įdedame 40 g sviesto.
  3. Pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti