3 vnt. 60 dienų brandinimo jautienos „Feel the beef“
100 g. pievagrybių
100 ml baltojo vyno
50 g. sūrio
Saujos petražolių
Saujos pistacijų
20 g. sviesto
Druskos, pipirų
Gaminimo eiga
Į įkaitintą keptuvę įdedame skiltelę česnako ir beriame pjaustytus pievagrybius. Viską gerai pakepiname ir dedame smulkintas šviežias petražoles. Pagardiname druska ir pipirais.
Gerai apkepus, įpilame šlakelį baltojo vyno, leidžiame pasitroškinti. Jautienoje padarome įpjovas, į kurias dėsime įdarą.
Maisto smulkintuvo pagalba sumalame troškintus grybus ir jais įdarome jautieną. Perveriame mediniu iešmeliu ir kepame įkaitintoje, sviestu pateptoje, keptuvėje iš abiejų pusių po 4-5 minutes. Pagardiname kepintomis pistacijomis.