Jautienos išpjovos kepsnys

Jautienos išpjova Jautienos išpjova
Laikas 20 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 30 ml alyvuogių aliejaus
  • 80 g sviesto
  • 5 g šviežio česnako
  • 150 g „Feel the Beef“ 60 dienų brandintos jautienos išpjovos
  • druskos
  • grūstų pipirų
  • 100 g cukinijų
  • 100 g morkų
  • 40 g vytinto jautienos kumpio Bresaola
  • 2 bulvinių blynų
  • 100 ml jautienos padažo Demi Glace žalumynų
Gaminimo eiga
  1. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, 40 g sviesto, dedame smulkintą česnaką ir kepame jautieną. Kepame po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pasūdome ir pagardiname pipirais. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
  2. Karštam garnyrui keptuvėje įkaitiname 40 g sviesto ir apkepame Bresaola kumpį su smulkiai kubeliais pjaustytomis morkomis ir cukinijomis.
  3. Išsikepame bulvinius blynus.
  4. Viską sluoksniuojame lėkštėje, papuošiame žalumynais ir patiekiame su
    Demi Glace padažu.
Grįžti