150 g „Feel the Beef“ 60 dienų brandintos jautienos išpjovos
druskos
grūstų pipirų
100 g cukinijų
100 g morkų
40 g vytinto jautienos kumpio Bresaola
2 bulvinių blynų
100 ml jautienos padažo Demi Glace žalumynų
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, 40 g sviesto, dedame smulkintą česnaką ir kepame jautieną. Kepame po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pasūdome ir pagardiname pipirais. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
Karštam garnyrui keptuvėje įkaitiname 40 g sviesto ir apkepame Bresaola kumpį su smulkiai kubeliais pjaustytomis morkomis ir cukinijomis.
Išsikepame bulvinius blynus.
Viską sluoksniuojame lėkštėje, papuošiame žalumynais ir patiekiame su
Demi Glace padažu.