Jautienos ir kopūstų stir fry

Jautienos kumpio didkepsnis Jautienos kumpio didkepsnis
Laikas 30 min
Porcijos 3 porcijos
Ingredientai

Padažui reikės:

  • 60 ml sojų padažo
  • 30 ml vandens
  • 1 v. š. ryžių acto
  • 1 v. š. kepintų sezamų aliejaus
  • 2 a. š. rudojo cukraus
  • 1 a. š. sezamų sėklų
  • Pipirų
Gaminimo eiga
  1. Juostelėmis supjaustome jautieną. Taip pat plonomis juostelėmis supjaustome kopūstą ir morkas, susmulkiname česnaką ir imbierą.
  2. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir apkepame jautienos juosteles po kelias minutes iš abiejų pusių.
  3. Į keptuvę sudedame smulkintą česnaką bei imbierą, pamaišome ir kepame dar kelias minutes.
  4. Į keptuvę dedame kopūstą bei morkas. Gerai išmaišome ir kepame apie 5–7 minutes.
  5. Sumaišome visus padažo ingredientus ir pilame į keptuvę. Dar kartą viską išmaišome ir kaitiname dar kelias minutes.
  6. Patiekiame su ryžiais, smulkintais svogūnų laiškais ir sezamų sėklomis.
Grįžti