Ispaniškas jautienos troškinys su daržovėmis

Jautiena troškinimui Jautiena troškinimui
Laikas 180 min
Porcijos 4 porcijos
Ingredientai
  • 600 g „Feel the Beef“ brandintos jautienos troškinimui
  • 400 g smulkintų konservuotų pomidorų
  • 2 v. š. miltų
  • 500 ml sodraus jautienos sultinio
  • 2 morkų
  • 2 raudonųjų svogūnų
  • 2 geltonųjų morkų
  • 2 saliero stiebų
  • 1 sviestinio moliūgo
  • 0,5 žiedinio kopūsto
  • 0,5 brokolio
  • Saujos džiovintų baravykų
  • 2 lauro lapų
  • 3 skiltelių česnako
  • 2 šakelių rozmarino
  • Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų
  • Žiupsnelio raudonėlio
  • Žiupsnelio kalendros
Gaminimo eiga
  1. Kepsninę įkaitiname iki 180°C. Dubenėlyje mėsą apvoliojame miltuose ir suberiame į puodą.
  2. Kartu sudedame pjaustytus svogūnus, morkas, salierus, moliūgą, žiedinį kopūstą bei brokolį ir viską išmaišome.
  3. Kartu sudedame ir džiovintus baravykus, supilame konservuotus pomidorus, įdedame kelis lauro lapus ir pagardiname smulkintomis česnako skiltelėmis, rozmarinu, druska ir pipirais.
  4. Viską užpilame sultiniu, uždengiame puodą ir troškiname kepsninėje 2-3 valandas.
  5. Paruoštą troškinį papuošiame kalendra.
Grįžti