Grill T-Bone kepsniai su grill persikais

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 30 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai

Prieskonių mišiniui reikės:

  • 1 a. š. malto kumino
  • 1 a. š. maltos saldžiosios paprikos
  • 1 a. š. svogūnų granulių
  • 1 a. š. česnakų granulių
  • Druskos, pipirų

Padažui reikės:

  • 2 v. š. balzaminio acto
  • 4 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 a. š. medaus
  • Druskos, pipirų
Gaminimo eiga
  1. Indelyje sumaišome prieskonius: maltą kuminą, maltą saldžiąją papriką, svogūnų ir česnakų granules bei druską ir pipirus.
  2. Įtriname jautienos kepsnius paruoštu prieskonių mišiniu.
  3. Persikus perpjauname perpus ir išimame kauliukus.
  4. Pasiruošiame padažą: sumaišome visus ingredientus.
  5. Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių uždarytame 250 laipsnių grilyje. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą – vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš grilio leidžiame jai pailsėti 5–10 min.
  6. Į grilį dedame persikus ir kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol vaisiai gražiai apskrunda.
  7. Į lėkštes dedame kepsnius, apkeptus persikus, apdėliojame gražgarstėmis, gardiname plėšyta mocarela ir apšlakstome paruoštu padažu.
Grįžti