Filadelfijos sumuštinis

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 4 porcijos
Ingredientai
  • 2 „Feel the Beef“ jautienos T-Bone kepsnių
  • 4 dešrainių bandelių
  • Ghee sviesto
  • 3 pievagrybių
  • 1 paprikos
  • majonezo
  • Provolone sūrio
  • žiupsnelio druskos ir pipirų
  • šlakelio Vorčesterio padažo
  • aštraus jalapenų padažo
  • aitriosios paprikos
  • žalumynų
Gaminimo eiga
  1. Brandintos jautienos kepsnius apkepame gerai įkaitintame ghee svieste, pagardiname druska, pipirais ir šlakeliu Vorčesterio padažo.
  2. Išėmę mėsą, toje pačioje keptuvėje vėliau kepame pievagrybius, papriką.
  3. Bandeles aptepame majonezu, uždedame gausiai Provolone sūrio, tuomet apkeptą jautieną ir daržoves ir dar truputį sūrio.
  4. Sumuštinius dar apkepame kepsninėje ant picos akmens, apie 15 min.
  5. Patiekiame su aštriu padažu, aitriąja paprika ir žalumynais.
Grįžti