Ėrienos ir jautienos troškinys

Kepsnys „Minutė" Kepsnys „Minutė"
Laikas 30 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • Ėrienos šonkaulių
  • „Feel the beef“ kepsnio „Minutė“
  • Kreminio sūrio
  • Majonezo
  • Saliero
  • Morkos
  • Svogūno
  • Česnako
  • Šviežio čiobrelio
  • Saldžios bulvės
  • Kelių bulvių
  • Stiklinės raudono vyno
  • Balzamiko acto
  • Druskos, pipirų
  • Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga
  1. Į keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus ir dedame trintų daržovių mišinį – vieną morką, svogūną ir salierą.
  2. Kubeliais supjaustome bulves ir dedame į troškinį. Apkepintą masę pagardiname balzamiko actu, druska ir pipirais. Pilame stiklinę vyno ir leidžiame nugaruoti. Sumažiname kaitrą ir leidžiame troškintis 10-15 minučių.
  3. Jautieną ir ėrieną nusausiname, patepame alyvuogių aliejumi ir dedame į gerai įkaitintą grilį.
  4. Ruošiame padažą: sukapojame šviežią čiobrelį ir česnako skilteles, beriame į dubenėlį ir pilame Hellman’s majonezą. Gerai išmaišome ir atidedame į šalį.
  5. Iškepusią mėsą suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti 5-10 minučių.
  6. Troškinį pagardiname kreminiu sūriu Philadelphia, gerai išmaišome.
  7. Į lėkštę dedame kelis šaukštus troškinio, keptą jautieną ir ėrienos šonkaulius. Papuošiame šviežiu čiobreliu.

 

 

Grįžti