Didkepsnis „Topside“ su kavos plutele

Jautienos didkepsnis „Topside" Jautienos didkepsnis „Topside"
Laikas 10 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 2 „Feel the Beef“ brandintos jautienos didkepsniai „Topside“
  • 6 šaukštai maltos kavos
  • 3 šaukštai rudojo cukraus
  • žiupsnelis cinamono
  • žiupsnelis druskos
  • 1 šaukštelis Kajeno paprikų
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 2 šaukštai sviesto
Gaminimo eiga

Dubioje lėkštėje sumaišykite kavą, cukrų, druską, cinamoną ir Kajeno paprikas. Šiame mišinyje apvoliokite didkepsnius.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, sudėkite didkepsnius, sumažinkite kaitrą iki kepkite po 4 min. iš abiejų pusių.

Grįžti