Dekonstruoti burgeriai

Maltiniai mėsainiams Maltiniai mėsainiams
Laikas 20 min
Porcijos 6 porcijos
Ingredientai

Mėsainių padažui reikės:

  • 4 kupinų v. š. majonezo
  • 2 a. š. pomidorų padažo
  • 1 a. š. garstyčių
  • 1 didesnio marinuoto agurko
  • Keleto žiedų raudonojo svogūno
  • 1 a. š. „Sriracha“ padažo (nebūtina)
Gaminimo eiga
  1. Gaminame padažą: smulkiai supjaustome marinuotą agurką ir svogūną bei sumaišome su likusiais padažo ingredientais.
  2. Supjaustome pomidorus, svogūnus, marinuotus agurkus.
  3. Brioche bandeles perpjauname pusiau, aptepame alyvuogių aliejumi ir apkepame grilyje, kol šios gražiai apskrunda.
  4. Grilyje aukštoje temperatūroje kepame jautienos maltinius po 2-3 min. iš kiekvienos pusės. Baigiant kepti ant maltinių dedame sūrio riekeles, kad šios išsilydytų.
  5. Ant didelės lentos ar padėklo dėliojame jautienos maltinius su sūriu, apkeptas brioche bandeles, salotų lapus, pjaustytus pomidorus, raudonąjį svogūną bei marinuotus agurkus ir indelį su mėsainių padažu.
Grįžti