Česnakiniai jautienos kąsneliai su „Ranch“ padažu

Jautienos kumpio didkepsnis Jautienos kumpio didkepsnis
Laikas 20 min
Porcijos 4 porcijos
Ingredientai

Padažui reikės:

  • 5 v. š. graikiško jogurto arba grietinės
  • 2 v. š. majonezo
  • 2 tarkuotų skiltelių česnako
  • 1 a. š. krapų
  • 1 a. š. petražolių
  • 1/4 a. š. maltos rūkytos paprikos
  • 1/4 a. š. druskos
  • Žiupsnelio pipirų
  • Žiupsnelio cukraus
  • Šlakelio citrinos sulčių
Gaminimo eiga
  1. Gaminame „Ranch“ padažą: indelyje sumaišome visus ingredientus. 
  2. Jautieną supjaustome maždaug 1 cm pločio kubeliais. 
  3. Keptuvėje įkaitiname sviestą, sudedame jautienos kubelius ir kepame apie 5 minutes kartas nuo karto apversdami gabalėlius. Labai svarbu, kad jautiena per daug nesiliestų, todėl kepti geriau kelias partijas. 
  4. Į keptuvę įtarkuojame česnaką ir kepiname viską dar minutę. 
  5. Į keptuvę pilame sojų padažą, viską išmaišome. 
  6. Jautienos kąsnelius patiekiame pabarstę šviežiomis petražolėmis ir čili dribsniais bei su paruoštu „Ranch“ padažu.
Grįžti