Brandintos jautienos T-Bone su grill daržovėmis

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 15 min
Porcijos 1
Ingredientai
  • Brandintos jautienos T-Bone 1 porc.
  • Alyvuogių aliejus 30 g.
  • Druska, pipirai- pagal skonį
  • Rozmarinas švž.- pagal skonį
  • Česnakas 30 g
  • Sviestas 50 g
  • Cukinijos grill -100 g
  • Grilintos paprikos Piquillo – 100 g
  • Vyšniniai pomidoriukai savo sultyse – 1 skardinė
Gaminimo eiga

Mėsa palaikoma 30 min.kambario temperatūroje, nusausinama, tepama aliejumi, nuberiama druska ir pipirais. Keptuvė su aliejum gerai įkaitinama, ir joje apkepama mėsa iš visų pusių. Į keptuvę dadedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220 C 2-3 min.). Mėsai, prieš ją patiekiant, leidžiame 5 min. “pailsėti”.

Garnyras:
Ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, rozmariną, grilintas cukinijas, Piquillo paprikas, vyšninius pomidorus. Skaniname druska ir pipirais.

Grįžti