Brandintos jautienos T-Bone steikas su grilintomis daržovėmis

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 15 min
Porcijos 1
Ingredientai
Gaminimo eiga
  1. Mėsą palaikome kambario temperatūroje 30 min., nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
  2. Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
  3. Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220° C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
  4. Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, rozmariną, grilintas cukinijas, „Piquillo“ paprikas, vyšninius pomidorus. Pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti