Brandintos jautienos nugarinė su vaisių lečo

Nugarinė Nugarinė
Laikas 20 min
Porcijos 1 porcija
Ingredientai
  • „Feel the Beef“ brandinta jautienos nugarinė
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai, cukrus
  • Šviežias rozmarinas
  • 30 g česnako
  • 100 g svogūnų
  • 1 skardinė pomidorų savo sultyse
  • 100 g slyvų vyne
  • 100 g mini obuoliukų
  • 200 g raudonųjų ir geltonųjų paprikų
  •  100 g morkų
  • Petražolės, kalendra, aitriosios paprikos
Gaminimo eiga
  1. Mėsą 30 min. palaikome kambario temperatūroje, nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
  2. Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
  3. Į keptuvę pridedame česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220°C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
  4. Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, svogūnus, morkas, paprikas. Supilame pomidorus, sudedame slyvas bei obuoliukus. Viską trumpai patroškiname. Pagardiname druska, cukrumi ir pipirais.
Grįžti