Azijietiškai marinuoti grilintos jautienos iešmeliai

Nugarinė Nugarinė
Laikas 20 min
Porcijos 3 porcijos
Ingredientai

Patiekimui:

  • Sezamų sėklų
  • Čili dribsnių
  • Svogūnų laiškų
Gaminimo eiga
  1. Jautieną supjaustome maždaug 2 cm pločio gabalėliais.
  2. Indelyje sumaišome sojų padažą, skrudintų sezamų aliejų, cukrų, įtarkuojame česnaką ir imbierą.
  3. Jautienos gabalėlius dedame į paruoštą marinatą, uždengiame plėvele ir leidžiame marinuotis mažiausiai 3 valandas.
  4. Pasimarinavusią jautieną veriame ant iešmelių.
  5. Įkaitiname grilį ir iškepame jautienos iešmelius. Kepame kartas nuo karto pavartydami maždaug 10 minučių.
  6. Patiekdami pabarstome sezamų sėklomis, čili dribsniais ir svogūnų laiškais.
Grįžti