Azijietiškai marinuoti grilintos jautienos iešmeliai
Ingredientai
- 3 „Feel the Beef“ jautienos nugarinės kepsniai
- 100 ml sojų padažo
- 4 v. š. skrudintų sezamų aliejaus
- 3 v. š. cukraus
- 5 skiltelės česnako
- 5 cm imbiero šaknies
Patiekimui:
- Sezamų sėklų
- Čili dribsnių
- Svogūnų laiškų
Gaminimo eiga
- Jautieną supjaustome maždaug 2 cm pločio gabalėliais.
- Indelyje sumaišome sojų padažą, skrudintų sezamų aliejų, cukrų, įtarkuojame česnaką ir imbierą.
- Jautienos gabalėlius dedame į paruoštą marinatą, uždengiame plėvele ir leidžiame marinuotis mažiausiai 3 valandas.
- Pasimarinavusią jautieną veriame ant iešmelių.
- Įkaitiname grilį ir iškepame jautienos iešmelius. Kepame kartas nuo karto pavartydami maždaug 10 minučių.
- Patiekdami pabarstome sezamų sėklomis, čili dribsniais ir svogūnų laiškais.
Grįžti