Azijietiškai marinuoti Grill jautienos iešmeliai

Nugarinė Nugarinė
Laikas 20 min
Porcijos 3 porcijos
Ingredientai
  • 3 „Feel the Beef“ jautienos nugarinės kepsnių
  • 100 ml sojos padažo
  • 4 v.š. skrudintų sezamų aliejaus
  • 3 v.š. cukraus
  • 5 skiltelių česnako
  • 5 cm imbiero šaknies

    Patiekimui:

  • Sezamo sėklų
  • Čili dribsnių
  • Svogūnų laiškų
Gaminimo eiga
  1. Jautieną supjaustome maždaug 2 cm. pločio gabalėliais.
  2. Indelyje sumaišome sojos padažą, skrudintų sezamų aliejų, cukrų, įtarkuojame česnaką ir imbierą.
  3. Jautienos gabalėlius dedame į paruoštą marinatą, apdengiame plėvele ir leidžiame marinuotis mažiausiai 3 valandas.
  4. Pasimarinavusią jautieną veriame ant iešmelių.
  5. Įkaitiname grilių ir iškepame jautienos iešmelius. Kepame kartas nuo karto pavartydami maždaug 10 minučių.
  6. Patiekiant pabarstome sezamo sėklomis, čili dribsniais ir svogūnų laiškais.
Grįžti