Antrekotas su keptų burokėlių ir fetos salotomis

Antrekotas Antrekotas
Laikas 10-15 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
Gaminimo eiga
  1. Išimame brandintą jautieną iš pakuotės ir 20–30 minučių palaikome kambario temperatūroje.
  2. Tuomet iš abiejų pusių aptepame aliejumi ir kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje kepsninėje, ant ketaus grotelių, po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepus mėsai, leidžiame jai pailsėti 5–10 minučių.
  3. Į dubenėlį supilame alyvuogių aliejų, balzaminį actą, sojų padažą ir viską išmaišome.
  4. Į lėkštę dedame saują gražgarsčių, pjaustytų burokėlių ir fetos. Apibarstome graikiniais riešutais ir apšlakstome padažu.
  5. Šalia sudedame kepsnius ir viską pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti