Antrekotas su keptų burokėlių ir fetos salotomis

Antrekotas Antrekotas
Laikas 10-15 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • 2 pakuotės „Feel the Beef“ brandintos jautienos antrekotų
  • 4 keptų burokėlių
  • 150 g fetos
  • Poros saujų gražgarsčių
  • Saujos smulkintų skrudintų graikinių riešutų
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus
  • Šlakelio sojų padažo
  • Šlakelio balzaminio acto
  • Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
  1. Išimame brandintą jautieną iš pakuotės ir 20–30 minučių palaikome kambario temperatūroje.
  2. Tuomet iš abiejų pusių aptepame aliejumi ir kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje kepsninėje, ant ketaus grotelių, po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepus mėsai, leidžiame jai pailsėti 5–10 minučių.
  3. Į dubenėlį supilame alyvuogių aliejų, balzaminį actą, sojų padažą ir viską išmaišome.
  4. Į lėkštę dedame saują gražgarsčių, pjaustytų burokėlių ir fetos. Apibarstome graikiniais riešutais ir apšlakstome padažu.
  5. Šalia sudedame kepsnius ir viską pagardiname druska ir pipirais.
Grįžti