2 pakuotės „Feel the Beef“ brandintos jautienos antrekotų
4 keptų burokėlių
150 g fetos
Poros saujų gražgarsčių
Saujos smulkintų skrudintų graikinių riešutų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Šlakelio sojų padažo
Šlakelio balzaminio acto
Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Išimame brandintą jautieną iš pakuotės ir 20–30 minučių palaikome kambario temperatūroje.
Tuomet iš abiejų pusių aptepame aliejumi ir kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje kepsninėje, ant ketaus grotelių, po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepus mėsai, leidžiame jai pailsėti 5–10 minučių.
Į dubenėlį supilame alyvuogių aliejų, balzaminį actą, sojų padažą ir viską išmaišome.
Į lėkštę dedame saują gražgarsčių, pjaustytų burokėlių ir fetos. Apibarstome graikiniais riešutais ir apšlakstome padažu.
Šalia sudedame kepsnius ir viską pagardiname druska ir pipirais.