Jautienos troškinys su chorizo dešra

Nugarinė Nugarinė
Ingredientai
  • 600 g brandintos „Feel the Beef“ jautienos troškinimui
  • 1 čioriso dešrelė
  • 3 svogūnai
  • 1 l jautienos sultinio
  • 0,2 l tamsaus alaus
  • 1 v. š. sojų padažo
  • Alyvuogių aliejus
  • 1 v. š. klevų sirupo
  • 1 v. š. kukurūzų krakmolo
  • 1 v. š. šalto vandens
  • Druska, pipirai
  • Čiobrelio šakelė
  • 7-8 skiltelės česnako
Gaminimo eiga
  1. Keptuvėje apkepame svogūnus, česnakus, čiobrelio šakelę, supilame sojų padažą. Keptuvės turinį perkeliame į puodą.
  2. Keptuvėje apkepiname jautieną bei čioriso dešrelę.
  3. Į puodą su apkeptais svogūnais dedame mėsą, pilame jautienos sultinį ir alų. Verdame apie 1 val.
  4. Nedideliame dubenyje sumaišome kukurūzų krakmolą ir šaltą vandenį ir gerai išmaišę supilame į troškinį.
  5. Supilame klevų sirupą ir gerai viską išmaišome.
  6. Patiekiame su bulvių koše.
Grįžti