Jautienos suktinukai su špinatais
Ingredientai
- 700 g „Feel the Beef“ brandintos jautienos antrekoto
- citrinos žievelės
- 2 a. š. džiovintų petražolių
- 2 puodelių špinatų
- 200 g čederio
- žiupsnelio druskos ir pipirų
- alyvuogių aliejaus
- kelių skiltelių česnako
- šlakelio balzaminio acto
Gaminimo eiga
- Jautienos antrekotą įpjauname pusiau, bet ne iki galo, ir atverčiame kaip knygą.
- Pagardiname druska, pipirais ir aptepame alyvuogių aliejumi.
- Po mėsa išdėliojame virveles, kuriomis surišime susuktą vyniotinį.
- Mažame inde sumaišome alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir smulkintą česnaką. Aptepame šiuo marinatu jautieną.
- Tuomet sluoksniuotai ant mėsos išdėliojame špinatus ir sūrį, viską susukame ir surišame virvelėmis.
- Supjaustome kepsnelius tarp kiekvienos virvelės ir kepame kepsninėje 25-30 min.
- Patiekiame su smidrais, pomidorais ar kitomis mėgstamomis daržovėmis.
Grįžti