Brandintos jautienos T-Bone su kriaušėmis ir cukinijomis

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 1 porcija
Ingredientai
  • Brandintos jautienos T-Bone
  • Alyvuogių aliejus 30 g.
  • Druska, pipirai – pagal skonį
  • Rozmarinas švž. – pagal skonį
  • Česnakas 30 g
  • Sviestas 50 g
  • Cukinijos grill – 100 g
  • Mini kriaušytės – 100 g
  • Bulvės apvirtos – 100 g
  • Šparagai apvirti – 50 g
  • Šalotiniai svogūnai – 50 g
  • Pomidorų tyrė Passata – 100 g
  • Kalendra, petražolės
Gaminimo eiga

Mėsa palaikoma 30 min.kambario temperatūroje, nusausinama, tepama aliejumi, nuberiama druska ir pipirais. Keptuvė su aliejum gerai įkaitinama, ir joje apkepama mėsa iš visų pusių. Į keptuvę dadedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220 C 2-3 min.). Mėsai, prieš ją patiekiant, leidžiame 5 min. “pailsėti”.

Garnyras:
Ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, šalotinį svogūną, pomidorų tyrę „Passata“, rozmariną, grilintas cukinijas, mini kriausytes, šparagus ir bulves. Skaniname druska ir pipirais.

Grįžti